Ääni

Seuraa meitä

Laitteet

Huippuominaisuudet ja kaunis muotoilu edulliseen hintaan – Microsoft Lumia 650

Julkaissut Tomi helmikuu 15, 2016

0
0

Huippuominaisuudet ja kaunis muotoilu edulliseen hintaan – Microsoft Lumia 650

0
0

Julkaissut Tomi helmikuu 15, 2016

Uusien Windows 10 -Lumia-mallien valikoima täydentyy tänään. Microsoft julkaisee loistavan Lumia 650:n, joka tuo täyden Windows 10 -kokemuksen keskihintaisten älypuhelinten kategoriaan.

Tähän mennessä kaikkien aikojen ohuin (6,9 mm) ja kevyin (122 g) Lumia tuo hintaluokassaan ennennäkemättömät ominaisuudet aktiivisille Windows-käyttäjille ja taatun Windows 10 -tietoturvan business-asiakkaille.

Viiden tuuman HD Amoled-näyttö mahdollistaa laitteen vaivattoman käytön myös kirkkaassa auringonvalossa. Pääkamerassa on 8 megapikselin kenno, jonka kuvanlaatu häikäisee eikä ujostele vertailua kalliimpienkaan kilpailijoiden kameroiden kuvanlaadun kanssa. Etukamera on viiden megapikselin kennon ja laajakulmalinssin ansiosta kuin tehty selfieiden ottamiseen.

”Vaadimme metallia!”

”Microsoft Lumia 650 tuo käyttäjille täysin uudenlaisen designin tyylikkäällä metallireunuksella viimeisteltynä. Design on tehty espoolaisvoimin ja tuo uuteen Lumiaan raikkaan ja jämäkän tuntuman, jonka on tottunut löytämään tähän asti vain kalliimman hintaluokan puhelimista”, kertoo Microsoftin Pohjoismaiden Lumia-liiketoiminnasta vastaava johtaja Ossi Korpela.

”Lumia 650 tulee saataville kaikkien isompien jälleenmyyjien valikoimiin. Tämä on upein puhelin hintaluokassaan, ja niin kuluttajat kuin yrityksetkin tulevat sitä rakastamaan. Tarina jatkuu!”

Käyttömuistia Lumia 650.stä löytyy 1 Gt, ja sisäinen muisti on mukavat 16 Gt. Lisää muistikapasiteettia saa maksimissaan 200 Gt:n MicroSD-kortilla, joka menee kätevästi irrotettavan akun alla olevaan korttipaikkaan. Lisää teknisiä tietoja löytyy tuotesivulta.

Tämä Tampereella suunniteltu Lumia-perheen tuorein jäsen tulee tarjolle valkoisena ja mustana suositushintaan 229 euroa. Myynti alkaa maaliskuun aikana.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat vaihdettavia takakuoria eri väreissä ja varianteissa.

Lue lisää Microsoft Devices -blogista.

comments powered by Disqus